iunie 3, 2024

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru program, StartUp Business, destinat să sprijine startup-urile și antreprenorii care doresc să își dezvolte prezența online cu ajutorul unui site de prezentare sau a unui magazin online profesional. Acest program oferă flexibilitate financiară, permițându-vă să plătiți în 2 sau 3 rate convenabile.

PLATA ÎN 2 RATE

 •  25% avans la începerea proiectului
 •  25% la predarea proiectului
 •  50% în termen de 30 de zile de la predare

PLATA ÎN 3 RATE

 •  25% avans la începerea proiectului
 •  25% la predarea proiectului
 •  25% în termen de 30 de zile / 25% în termen de 60 de zile – de la predare

Ce include Programul StartUp Business?

Programul nostru acoperă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă lansa afacerea online:

 • Crearea unui site de prezentare profesional: Un site web bine proiectat, care reflectă identitatea și valorile afacerii dvs.
 • Crearea unui magazin online profesional: O platformă de e-commerce optimizată, gata să vă ajute să vindeți produsele sau serviciile dvs. online.

Beneficiile Programului StartUp Business

 • Flexibilitate financiară: Plăți eșalonate, adaptate nevoilor dvs. financiare.
 • Servicii profesionale: Echipa noastră de experți în web design și dezvoltare vă asigură un site de calitate superioară.

Cum funcționează?

 1. Consultanță gratuită: Contactați Vision Web pentru o consultanță inițială fără costuri.
 2. Alegerea planului de plată: Alegeți între plata în 2 sau 3 rate.
 3. Semnarea contractului: Semnați contractul și efectuați prima plată (avansul).
 4. Dezvoltarea site-ului: Vision Web începe lucrul la proiectul dvs.
 5. Termene de plată: Respectați termenele de plată conform planului ales pentru a asigura lansarea și funcționarea continuă a site-ului.

De ce să alegeți Vision Web?

Cu ani de experiență și un portofoliu diversificat de proiecte de succes, suntem partenerul ideal pentru a vă ajuta să vă construiți și să vă dezvoltați prezența online. Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate, suportul dedicat și flexibilitatea pe care o oferim clienților noștri.

Nu ratați această oportunitate de a beneficia de programul nostru StartUp Business. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a începe călătoria dvs. online cu Vision Web!

Vezi pagina Programul StartUp Business – https://visionweb.ro/programul-startup-business/

Paul Cristian

Numele meu este Paul Cristian și sunt fondatorul agenției de web design și marketing online, Vision Web. Am o expertiză solidă în crearea site-urilor de prezentare și a magazinelor online, precum și în marketingul online, fiind dedicat furnizării soluțiilor web de cea mai înaltă calitate. Aici vei găsi informații esențiale despre strategiile eficiente pentru afaceri online, bazate pe experiența mea în domeniul web design-ului și al marketingului online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2024 Vision Web. Toate drepturile rezervate.