Vision Web este o companie înscrisă în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP)

Dorim să vă anunțăm că suntem înscriși în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), ceea ce ne permite să colaborăm transparent și eficient cu diverse instituții guvernamentale și publice.

Oferim un pachet complet de realizare a unui site web, care include:

  1. Design profesional: Creăm design-uri moderne și atractive, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei instituții. Ne asigurăm că website-ul este intuitiv și ușor de utilizat, cu o navigare simplă și clară.

  2. Optimizare pentru mobil și tabletă: Toate website-urile pe care le realizăm sunt responsive, garantând o experiență optimă pe orice dispozitiv, fie că este vorba de desktop, mobil sau tabletă.

  3. Optimizare SEO: Implementăm cele mai bune practici SEO pentru a asigura vizibilitatea maximă în motoarele de căutare. Astfel, informațiile importante devin accesibile rapid și eficient pentru cetățeni.

  4. Domeniu și găzduire: Oferim servicii complete de înregistrare a domeniului și găzduire web pe servere securizate și fiabile, asigurând continuitatea și performanța site-ului.

  5. Securizarea website-urilor: Implementăm măsuri avansate de securitate pentru a proteja datele și a preveni atacurile cibernetice. Utilizăm certificate SSL și alte tehnologii de protecție pentru a garanta siguranța informațiilor.

  6. Mentenanță și suport tehnic: Asigurăm servicii de mentenanță și suport continuu pentru a rezolva orice problemă tehnică și pentru a menține website-ul actualizat și funcțional.

Exemple de instituții de stat cu care colaborăm sau cu care putem colabora: PrimăriiConsilii județene, Ministere, Agenții guvernamentale, Unități de învățământ.

Compania
Datele noastre de identificare pe e-licitatie.ro
  • TIP DE OFERTANT: Societate comercială
  • COD DE IDENTIFICARE FISCALĂ: 43522954
  • DENUMIRE ENTITATE: S.C. TOP TECH EXCLUSIVE S.R.L.
  • NR. DE ÎNREGISTRARE LA ORC: J05/24/2021

© 2024 Vision Web. Toate drepturile rezervate.