În anul 2020, Vision Web a prins viață, dar povestea noastră începe cu mult înainte. Cu ani de experiență în spate, am unit cunoștințele noastre vaste în web design și marketing online pentru a crea ceva special.

De la vârsta de 15 ani, Paul Cristian a lucrat în domeniul marketingului, fiind angajat la diverse firme în Oradea. În timp, el a descoperit o nouă pasiune: web design-ul. Această combinație de expertiză și pasiune a dus la crearea Vision Web.

Pe parcursul anilor, Vision Web a reunit o echipă de oameni talentați, parteneri de excepție, fiecare aducând un set unic de abilități și cunoștințe esențiale, contribuind astfel la succesul fiecărui proiect și asigurând că livrăm soluții digitale de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Suntem specializați în crearea de site-uri de prezentare și magazine online profesionale. Fiecare proiect este realizat cu atenție la detalii, pentru a îndeplini pe deplin cerințele fiecărui client.

Pe lângă web design, oferim și servicii complete de marketing online: optimizare pentru motoarele de căutare, publicitate pe Google și pe social media (Facebook, Instagram, TikTok). Scopul nostru este să ajutăm clienții să-și dezvolte afacerea online prin intermediul unor strategii avansate de marketing digital.

Astfel, deși Vision Web a apărut în 2020, povestea noastră este scrisă de mulți ani de experiență, pasiune și inovație în domeniul digital, având la bază viziunea și dedicația constantă a unei întregi echipe.

De ce noi?

Creare site de prezentare, Creare magazin online, Marketing online.

+4 ani de experiență în domeniul IT.

Proiecte globale
Proiecte globale
Prețuri competitive
Prețuri competitive
Experiență
Experiență
Creativi
Creativi
Profesioniști
Profesioniști

© 2024 Vision Web. Toate drepturile rezervate.